Onze merken

Bent u ook benieuwd hoe die topmerken aanvoelen?

Wij werken met de beste merken

Kérastase

De vooruitstrevende technologie van Kérastase brengt een langdurige metamorfose van de haarvezel tot stand, voor subliem haar. Dankzij de hoogstaande technologie van La Recherche Avancée L’Oréal, creëert Kérastase innovatieve formules met gepatenteerde ingrediënten. Deze technologie, gecombineerd met de hoge standaard van testen, stelt Kérastase in staat revolutionaire haarverzorgingsprogramma’s en services aan te bieden.

l’Oreal – www.lorealprofessionnel.nl

Als internationaal trendsetter op het gebied van mode, voorziet L’Oréal Professionnel slechts de beste kappers en de meest getalenteerde kleurspecialisten van producten waarmee zij hun creativiteit optimaal kunnen ontwikkelen en toepassen. Twee keer per jaar presenteert L’Oréal Professionnel haar kleurcollecties. Deze collecties dragen bij om haarstyling een essentieel onderdeel te maken van mode, door de technische expertise en innovatieve benadering te koppelen aan de laatste trends op de catwalk. Samen met topkappers zoals o.a. Lia Coiffures vertaalt het merk nieuwe modetrends naar de kapperswereld, zodat elke klant altijd voorop loopt als het gaat om stijl en schoonheid. De producten van L’Oréal Professionnel combineren de expertise en technologische ontwikkelingen van de laboratoria van L’Oréal, met een grondige kennis van de kunst en de techniek van het kappersvak.

Schwarzkopf

Schwarzkopf biedt hoog gekwalificeerde kleur, care en styling producten en de beste professionele producten voor thuisverzorging van uw haar. Onze gebruiksvriendelijke merken geven resultaten die helemaal passen bij u en uw lifestyle. Onze toewijding aan haar staat voorop. We hebben meer dan een eeuw gepionierd met het ontwikkelen van kleur, care en styling producten die ons bij het beste van de markt laten behoren. Onze toegewijde teams in 125 landen delen deze passie voor haar.

Zin in een totaal nieuw kapsel? Op zoek naar de ultieme haarkleur?